Piszę w hyde parku, bo szczerze powiem nie miałem pewności gdzie to wrzucić.
Kupiłem deskę rozdzielczą na wymianę do mojej t4. Całość jest w eko skórze, ciemny granat ale brakuje w niej zaślepki poduszki powietrznej.
Proszę o pomoc bo nie mam bladego pojęcia czy takie wykończenie to standardowy wariant i mam szansę na znalezienie airbaga pod kolor, czy raczej to jakaś dowolna wariacja ii pomyśleć nad innym rozwiązaniem?
Inne rozwiązanie to kupienie dowolnej poduszki powietrznej i oklejenie zaślepki (albo znalezienie skóry pod kolor, albo folia).
Help :?
Szukam poduszki pow. pod kolor tapicerki, ale nie umiem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
jarven
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
-
ronin36
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 & ASB
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Re: Szukam poduszki pow. pod kolor tapicerki, ale nie umiem
Taka?
Najlepiej to daj ogłoszenie tutaj na forum, jest parę osób, które zajmują się sprzedażą części. Cena w tym ogłoszeniu to jakaś porażka.
Najlepiej to daj ogłoszenie tutaj na forum, jest parę osób, które zajmują się sprzedażą części. Cena w tym ogłoszeniu to jakaś porażka.
-
jarven
- Nowy T4
- 10
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Re: Szukam poduszki pow. pod kolor tapicerki, ale nie umiem
Taka! :)
Ale faktycznie cena blokuje zastawki w sercu. Za cały kokpit zapłaciłem 200. Dzięki za radę wrzucę ogłoszenie na forum.
Ale faktycznie cena blokuje zastawki w sercu. Za cały kokpit zapłaciłem 200. Dzięki za radę wrzucę ogłoszenie na forum.