Witajcie! :-) Mam możliwość zakupu multivana w wersji bez nawiewow dachowych, ale nie wiem czy zimą zdołam ogrzać całą budę zanim dojadę do pracy czy będę skazany na marzniecie... Siedzę i mam duży orzech do zgryzienia :-) Czy jest możliwe zamontowanie nawiewow dachowych do wersji bez niej? Silnik 2.4D. Ma ktoś podobny problem? Ew. Jak sobie dajecie z nim radę?:-)
Pozdrawiam!
Nawiewy dachowe
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Milkord
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
-
kysiek2-21
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Re: Nawiewy dachowe
Witaj Probe,
Z tego co zrozumiałem zimą tylko grzanie idzie dołem z nawiewów za plecami kierowcy i pierwszego pasażera. Może będziesz wiedział czasem latem nie wiem dlaczego nadmuch z góry nie chciał mi podawać powietrza. Czy mogło to być związane z nastawą temperatury?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Z tego co zrozumiałem zimą tylko grzanie idzie dołem z nawiewów za plecami kierowcy i pierwszego pasażera. Może będziesz wiedział czasem latem nie wiem dlaczego nadmuch z góry nie chciał mi podawać powietrza. Czy mogło to być związane z nastawą temperatury?
Z góry dzięki za odpowiedź.