Webasto- warsztat
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
firefighter
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Webasto- warsztat
Witam Panów, mam dwa pytania dotyczące WEBSTO :
Potrzebuje namiaru na jakiś warsztat/mechanika zajmującego się webasto w t4. Chodzi o montaż websto z rozbitka do mojego multivana, ew. rozbudowa ogrzewania silnika (jeśli taka opcja ma jakiś sens) Gdyby ktoś miał namiar na fachowca który może taką usługę wykonać, proszę o info.
Pozdrawiam
Potrzebuje namiaru na jakiś warsztat/mechanika zajmującego się webasto w t4. Chodzi o montaż websto z rozbitka do mojego multivana, ew. rozbudowa ogrzewania silnika (jeśli taka opcja ma jakiś sens) Gdyby ktoś miał namiar na fachowca który może taką usługę wykonać, proszę o info.
Pozdrawiam
-
firefighter
- Nowy T4
- 11
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
Re: Webasto- warsztat
Ostrołęka, ale nie ma problemu z dojazdem, może w warszawie, olsztynie czy białymstoku ktoś by się znalazł ?
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
firefighter pisze:Ostrołęka, ale nie ma problemu z dojazdem, może w warszawie, olsztynie czy białymstoku ktoś by się znalazł ?
nie napisałeś o jaki typ ogrzewania chodzi, jaki model? To pod podłoga?
W Olsztynie Ci nikogo nie polecę ale powiem kogo unikać jak ognia, firma Janczar z ul. Lubelskiej, serwis ogrzewań niezaleznych. Straszni amatorzy.
-
Ostan
- Początkujący T4
- 11
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Ale w razie czego mają dostępne części.vwyogi pisze:
W Olsztynie Ci nikogo nie polecę ale powiem kogo unikać jak ognia, firma Janczar z ul. Lubelskiej, serwis ogrzewań niezaleznych. Straszni amatorzy.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Nie żartuj . Głupie sitko do B3LCC sprowadzali mi 6 tygodni i jeszcze mi próbowali wmówić że im zły model ogrzewania podałem. Kupiłem w sieci chyba w sklepie w Krakowie i miałem w dwa dni. I mógłbym takich wpadek podać jeszcze kilka a ta to najmniejsza.Ostan pisze:Ale w razie czego mają dostępne części.vwyogi pisze:
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
do d3wz to chyba każdy, kto liznął trochę tematu - to ma, zwłaszcza jak się zwie serwisem ogrzewań. Sztuką jest, żeby ogarniać tematy mniej popularne czy wręcz nietypowe.
-
Frog
- Początkujący T4
- 11
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Skoro temat sie rozpoczal to moze sie dopisze, mam taki pewien problem z Webasto od kad kupilem Caravelle to w ogole sie nie wlancza, co moze byc tego przyczyna?`z gory dziekuje za pomoc
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
zepsuty włoncznik???? <38> <38>Frog pisze:sie nie wlancza, co moze byc tego przyczyna?
Znajdę chwilę to zgadne jaki masz typ ogrzewania, potem model pieca, a następnie przepiszę jeszcze raz kilka - naście lub - dziesiąt stron z kilku tematów. <38>