podnoszony dach westfalia lub inny poszukiwany

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
amml
Początkujący T4

Answers: 0
11
Last active: -
Tematy: 2
Model:
Auto: t4 multivan
Kontakt:

podnoszony dach westfalia lub inny poszukiwany

Nieprzeczytany post autor: amml »

Serdecznie witam , jestem nowy wiec krotko : posiadam t4 mulivan 2,4 d 91 r.VW dostarczyl juz nam duzo frajdy na wyjazdach weekendowych i wakacyjnych przez ostatnie 1,5 roku . Jestem z niego Na tyle zadowolny ze zapadla decyzja aby wytrzymal z nami jeszcze troche km. Jednak w tym celu potrzebuje remontu blacharki no i trzeba go troche powiekszyc tj podnoszony dach. no i tutaj prosba kto jest wstanie pomoc w znalezieniu dachu najlepiej uzywki bo to zminimalizuje koszty . No i druga sprawa godny polecenia blacharz lakiernik do t4 lokalizaja poznan torun lodz moze byc slask a dokladnie wszedzie byle tobry fachowiec busik dojedzie . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
vwyogi
Znawca T4

13
Tematy: 32
Model:
Auto: Caravelle Business
Opis: 2.8 V6
podziekowal za post: 18 razy
otrzymal podziekowanie: 51 razy
Kontakt:

Re: podnoszony dach westfalia lub inny poszukiwany

Nieprzeczytany post autor: vwyogi »

amml pisze:
Serdecznie witam , jestem nowy wiec krotko : posiadam t4 mulivan 2,4 d 91 r.VW dostarczyl juz nam duzo frajdy na wyjazdach weekendowych i wakacyjnych przez ostatnie 1,5 roku . Jestem z niego Na tyle zadowolny ze zapadla decyzja aby wytrzymal z nami jeszcze troche km. Jednak w tym celu potrzebuje remontu blacharki no i trzeba go troche powiekszyc tj podnoszony dach. no i tutaj prosba kto jest wstanie pomoc w znalezieniu dachu najlepiej uzywki bo to zminimalizuje koszty . No i druga sprawa godny polecenia blacharz lakiernik do t4 lokalizaja poznan torun lodz moze byc slask a dokladnie wszedzie byle tobry fachowiec busik dojedzie . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
jak kolega zobaczy mój wątek to zobaczy jak dołozyć taki dach do T4. Myslałeś juz nad budżetem? Taki dach tani nie będzie
amml
Początkujący T4

11
Tematy: 2
Model:
Auto: t4 multivan
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: amml »

Czytałem ... zdaje sobie sprawe i pluje w brode bo jakjakies pol roku temu widzialem kompletny na tablicy za jakies 600 plz to pomyslalem ze jeszcze nie a teraz jak na lekarstwo . z tego co pogrzebałem to jesli chodzi o nowki to najlepiej w UK od jakis 1400 GBP, w Niemczech to min 2500 euro. więc szukam .... szukam tez blacharza .... pozdrawiam
vwyogi
Znawca T4

13
Tematy: 32
Model:
Auto: Caravelle Business
Opis: 2.8 V6
podziekowal za post: 18 razy
otrzymal podziekowanie: 51 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: vwyogi »

amml pisze:
Czytałem ... zdaje sobie sprawe i pluje w brode bo jakjakies pol roku temu widzialem kompletny na tablicy za jakies 600 plz to pomyslalem ze jeszcze nie a teraz jak na lekarstwo . z tego co pogrzebałem to jesli chodzi o nowki to najlepiej w UK od jakis 1400 GBP, w Niemczech to min 2500 euro. więc szukam .... szukam tez blacharza .... pozdrawiam
wszystki eprodukowane w UK ogladałem na zywo na zlotach w UK i powiem Ci, że takiego najtańszego to bym za darmo nie chciał. Pamietaj, ze to cena podstawowa i trzeba doliczyć za łóżko i lakierowanie w kolor. No i te najtańsze nie mają zawiasów nozycowych tylko takie zwykłe z nierdzewki ze sklepu zeglarskiego które widac na zewnątrz. Na http://www.vwt4forum.co.uk jest pełno info o każdym rodzaju dachu. Daj maila na priva to wysle Ci zdjęcia dachu Westfalia który mam na zbyciu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”