www.t4-forum.pl - Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Westfalia: Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Camper, Westfalia
Powiedz mi , czy bezposrednio pod licznik podłączyłes ten czujnik od zbiornika spryskow czy pod skrzynkę ??
Musze się zmobilizować wkoncu i wyjąc ten zbiornik kiedys i to zrobic... tylko u mnie jest trochę roboty z tym i to mnie zniechęca do dalszych działań :D
Powiedz mi , czy bezposrednio pod licznik podłączyłes ten czujnik od zbiornika spryskow czy pod skrzynkę ??
Musze się zmobilizować wkoncu i wyjąc ten zbiornik kiedys i to zrobic... tylko u mnie jest trochę roboty z tym i to mnie zniechęca do dalszych działań :D
według viki.de podłącza sie pod licznik. Jakby ktos potrzebował to mam take specjalne oryginalne przewody z konektorami pod licznik, moge sprawdzić numer. W paczce są chyba ze 4 sztuki i każda zakończona cienkim licznikowym konektorem żeńskim, wystarczy wpiac w kostkę w odpowiednie miejsce. Tez mnie czeka montaz czujnika. Sam czujnik juz mam, przewód mam, ale jak u Stercia brak czasu, załoze dopiero jak bede ProjektZwo lampy montował a te musze jeszcze pomalować
No ale nie będzie co chwile wyłączał świateł podczas jazdy tylko dlatego że nie chce spryskiwać lamp... To niewygodne :D
Ten osobny włącznik to bardzo dobry pomysł... ;)
A kto mówi o wyłączeniu świateł? Zakladasz włącznik świateł ze szwedzkiej wersji i masz światła po stacyjce bez działających spryskow lamp i bez opcji włączenia długich.
Światła włączają się po włączeniu stacyjki czy uruchomieniu silnika, jak rozpoznać taki włącznik.
światła włączają się po przekręceniu kluczyka w stacyjce, a jak rozpoznać taki włączniki to jest dobre pytanie. Po numerze nie doszedłem, ale mam szwedzką Caravelke z 2001 roku i na niej testuje włączniki świateł. Zawsze myślałem, że to zależy od instalacji, ale jak wpinam zwykły włącznik ( zwykły czyli nie szwedzki, czyli nie ma świateł po stacyjce ) to się światła nie świecą wiec to zależy od włącznika.
Marcin widzę że pochodzisz od montażu czujnika jak do jeża <56>
ja podpinałem bezpośrednio do licznia piny są w kostce wystarczy kabel wcisnąć, kiedyś pisałaś że chcesz aby kontrolka zapalała się przy pół litra płynu w tym miejscu gdzie ja mam zostaje 1,5 litra
Przepraszam Pawle że w Twoim temacie ale pytanie do vwyogi jaki nr vw ma ten szwedzki wyłącznik?
A jak tam Pawle oświetlenie bagażnika,jakieś postępy ?
Przepraszam Pawle że w Twoim temacie ale pytanie do vwyogi jaki nr vw ma ten szwedzki wyłącznik?
Lampki zakładam takie jak w stopniu dwie sztuki już czekają na montaż razem z zamkiem tylnej klapy w starym rozsypała się wkładka. Zobaczę jaki będzie efekt oświetlenia w razie czego dołożę jeszcze jakąś na boczku pod materacem.
7D0941532R czerwony z halogenami to na pewno i chyba jeszcze kiedyś taki miałem 7d0941531Q i tez był szwedzki. Ja mam szwedzka wersje oryginał, ale jaki ma numer to nie wiem
Paweł się dopiero rozkręca. Będą jeszcze bixenony, tylne lampy na ledach, stolik podnoszony pneumatycznie, lodówka na szampana z RR Ghosta, podsufitka na światłowodach.
Paweł się dopiero rozkręca. Będą jeszcze bixenony, tylne lampy na ledach, stolik podnoszony pneumatycznie, lodówka na szampana z RR Ghosta, podsufitka na światłowodach.
Nie wspomnę o przelakierowaniu na żółto <śmiech>
Boguś miało być w tajemnicy <30> a Ty mnie wydajesz <36>
a ja zaczął bym nie od pierdół tylko przywrócenia mocy z dołu,
katalizator, EGR, dolot itp się kłania
wygląd to sprawa drugorzędna - ma być moc zawsze i wszędzie <cool>
a ja zaczął bym nie od pierdół tylko przywrócenia mocy z dołu,
katalizator, EGR, dolot itp się kłania
wygląd to sprawa drugorzędna - ma być moc zawsze i wszędzie <cool>
Jak się cieplej zrobi to powalczę z dolotem i egrem, pierdoły ogarnięte.
Teraz zbytnio nie mam czasu na jakieś mody, a Boguś jak zwykle dał wkrętkę <śmiech>
Autko już trzy i pół miesiąca przeleciało sześć tysiaków na razie bezproblemowo. W sobotę jadę do Zbyszka dostanie nowy rozrząd olej i filtry. Wreszcie dostał osłonę akumulatora odrazu inaczej pod maska <56> http://s25.postimg.org/4yfpx80vz/20150414_175749.jpg