Witam, szukałem na forum ale nie mogę nigdzie znalezć wiec otwieram nowy temat.
Otóż zakupiłem nowe radio do mojej teczki, zabieram się za wymianę a tu <53> zonk.
Nie wchodzi ponieważ z tyłu jest jakaś belka konstrukcyina (prawdopodobnie). Moje pytanie brzmi czy ktoś
prubował tego samego. Z tego co wiem to w multkach jest oryginalnie duże radio.
Jest tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bb ... ee966.html
A ma byc tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74f ... fef01.html
Zacząłem trochę rozkręcać deskę i z wstępnego rozeznania wydaję mi się że to jest na całej szerokości.( podkreślam że mi się wydaje)
Jeszcze jest zimno wiec na razie się poradzę może ktoś już takie radyjko próbował wsadzić.
Szkoda radia bo się marnuję. <zniesmaczony>
DUŻE RADIO W CARAVELLI
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
damian333
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: caravella
- Kontakt:
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: DUŻE RADIO W CARAVELLI
wystarczy wejść w dział "Multimedia w aucie" a tam jest od groma i ciut ciut tematów odnoścnie radia 2 din....
nawet szukajki nie trzeba uruchamiac bo wystarczająco duzo jest na pierwszej stronie juz nawet....
nawet szukajki nie trzeba uruchamiac bo wystarczająco duzo jest na pierwszej stronie juz nawet....