Nikosiowe T4 ze 150 szalonymi kucami ;)
-
Nikos
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Nikosiowe T4 ze 150 szalonymi kucami ;)
Witam.
Jako że T4 nie jest moim pierwszym VW, to i ten temat nie będzie pierwszym na forum (mam swój temat z passatem na vw-passat). A więc t4 "zanabyłem" w zeszłe lato od kolegi który był drugim właścicielem (pierwszym była rosyjska ambasada w Berlinie). Busik fabrycznie wyszedł w wersji caravelle z 9 miejscami i tak ma się do dziś. Od czasu zakupu nie wiele udało mi się udoskonalić po za pakietem startowym i ewentualnym naprawianiem obecnego wyposażenia. Na "bajerowanie" pozwolę sobie dopiero jak busik będzie w 100 % sprawny a na myśli tu mam nawet podświetlenie klawiszy od elektrycznych szyb.
Temat pozwolę sobie na bieżąco uzupełniać :) Pamiętając aby pierwszy post był na bieżąco uaktualniany.
Jako że T4 nie jest moim pierwszym VW, to i ten temat nie będzie pierwszym na forum (mam swój temat z passatem na vw-passat). A więc t4 "zanabyłem" w zeszłe lato od kolegi który był drugim właścicielem (pierwszym była rosyjska ambasada w Berlinie). Busik fabrycznie wyszedł w wersji caravelle z 9 miejscami i tak ma się do dziś. Od czasu zakupu nie wiele udało mi się udoskonalić po za pakietem startowym i ewentualnym naprawianiem obecnego wyposażenia. Na "bajerowanie" pozwolę sobie dopiero jak busik będzie w 100 % sprawny a na myśli tu mam nawet podświetlenie klawiszy od elektrycznych szyb.
Temat pozwolę sobie na bieżąco uzupełniać :) Pamiętając aby pierwszy post był na bieżąco uaktualniany.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Re: Nikosiowe T4 ze 150 szalonymi kucami ;)
Witaj.
Fajnego masz passacika. No No. <brawo>
Mam nadzieję, że Teczka też będzie przynosiła ci niemało radości.
Jak znam życie, to już niedługo zobaczymy jakieś zdjęcia? :D
Fajnego masz passacika. No No. <brawo>
Mam nadzieję, że Teczka też będzie przynosiła ci niemało radości.
Jak znam życie, to już niedługo zobaczymy jakieś zdjęcia? :D
-
Nikos
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Nikosiowe T4 ze 150 szalonymi kucami ;)
Mając nie najlepsze doświadczenia z zewnętrznymi serwerami do zdjęć czy mógłbym prosić o jakiś spoiler wrzucania fociszy na serwer forumowy ?