dzisiaj odebrałem felgi z lakierowania proszkowego, lampa rozjaśniła, ale jest to czarny mat:
https://lh5.googleusercontent.com/-hSKo ... 154305.jpg
na wiosnę zakładam wraz z Micheliny Agilis, a po lewej widać stabilizator przedni z wersji 150PS, ten założę po nowym roku tylko w lakierni zaginęło jedno mocowanie stabilizatora :? szukają.
byłem tez u lakiernika podpytać ile będzie kosztować wycukrowanie mojego multivana. Do zrobienia nadkola przednie , doły drzwi przednich, doły błotników na rantach, prawy próg za drzwiami, wycięcie szyby przedniej i ogarnięcie korozji bo w Szwecji szybę wymienili, ale wkleili na stary klej i lekko coś podcieka na górze i na rogach zrobiły się klasyczne purchle. Wszędzie rdza powierzchowna w zasadzie same purchle, bez blacharki, ale u mnie musi być na lux. No i za taka robotę wycenił mnie jeden 1800pln na lakierze Standox Platinum. Ja rozbieram plastiki i tapicerki. Do tego trzeba doliczyć wycięcie i wklejenie szyby i zapomniałem , że ma do polakierowania nakładki lamp przednich do ProjekZwo wiec dojdzie jeszcze parę złoty. I przy okazji wycinam szybę w drzwiach suwanych bo ma szybę otwierana fotochrom AS3.
I załatwiłem parking podziemny na T4, po lakierowaniu wstawiam do wiosny. Szkoda mi go zimą męczyć.