Pompka paliwa do d5wz
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kpkeeam
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: MULTIVAN Proiektzwo
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Pompka paliwa do d5wz
Witam potrzebował bym info czy można podebrać pompkę paliwa do hydronik ebera d5wz od jakiegoś innego ogrzewania? Posiadam pompki od webasto dbw 46.
-
Stefano
- Forumowicz T4
- 13
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Sharan, Cordoba
- Opis: DOGRZEWACZE i OGRZEWANIA POSTOJOWE: EBERSPACHER I WEBASTO
- otrzymal podziekowanie: 33 razy
- Kontakt:
Re: Pompka paliwa do d5wz
Pompka do Hydronic D5WZ musi być firmy Eberspacher, ze zmienną regulacja dawki paliwa. W zsadzie jaką bys nie kupił tej własnie firmy to mozna ją wyregulawać na dakę 5 kW do twojego pieca. Najlepiej taką z zasilaniem na dwa wsuwane piny.
Możesz kupić u mnie za 120 zł, po przegłądzie i z gwarancją.
Pozdrawiam.
Możesz kupić u mnie za 120 zł, po przegłądzie i z gwarancją.
Pozdrawiam.
-
kpkeeam
- Forumowicz T4
- 12
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: MULTIVAN Proiektzwo
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Pompka paliwa do d5wz
Hej Stefano dzięki i chyba skorzystam, Piecyk naprawiam koledze do sharana, więc w poniedziałek będę z nim rozmawiać. U niego ktoś coś tworzył bo pompka jest od 3kW ori (rocznik)ale odpadły konektorki przyłączeniowe. Sam piec jest nowszy ale nie chciał się wystartować więc go profilaktycznie rozebrałem i sprawdziłem świeczkę iwentylator. Są OK. W poniedziałek zorganizuję jeszcze materiał na uszczelkę komory i testy.