Zielony T4
-
kagema
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: t4
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Zielony T4
alu felgi to zachęta dla kupujących http://moto.allegro.pl/t4-1-9td-alufelg ... 88547.html <32>
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
No jasne,ze tak <cisza>kagema pisze:alu felgi to zachęta dla kupujących http://moto.allegro.pl/t4-1-9td-alufelg ... 88547.html <32>
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Moje albumy juz nieaktywne wiec i zdjec juz nie ma ale bus wciaz u mnie i wlasnie przechodzi operacje zmiany silnika na TDI i pewnie niedlugo bedzie na sprzedaz bo rozgladam sie za czyms wiekszym..
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Jak zmienisz silnik i zrobisz to jak należy to nie będziesz chciał go już sprzedawać :-D
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Sprzedam go na pewno poniewaz jest dal mnie za maly. Nie mieszcze sie w nim ze swoimi narzedziami. To jedyny powod sprzedazy.. Mam go od 4lat i na biezaco go naprawialem. W tym roku dostal 4 nowe tarcze hamulcowe i kpl zawieszenie z przodu + 4 amortyzatory sascha.. Dlatego nie wstyd mi bedzie poszukac chetnych na forum :)
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Zmieniony zostal poczciwy TD na TDI. Teraz faktycznie jeszcze troche go zatrzymam ;) Przerobka moim zdaniem, to byl strzal w 10-tke :)
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
No i przyszedł czas rozstania.. Sprzedaje.
Po swapie na TDI zrobilem juz ponad 20tys wiec silnik ok.
Potrzebuje czegos wiekszego.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Po swapie na TDI zrobilem juz ponad 20tys wiec silnik ok.
Potrzebuje czegos wiekszego.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Chcialem dobrze i zrobilem temat o sprzedazy w "Kupujemy T4". Ktos jednak usunal post. Mialem nadzieje, ze po przerobce fabrycznego mula na TDI warto poszukac chetnych na forum gdzie ludzie pytaja i szukaja dobrych T4. Widac nie warto bylo..
-
Probe041
- 16
- Model:
- Kontakt:
Jak widać władza dalej lubi gwiazdorzyć na forum. Ogłoszenie widziałem i nie było tam się do czego przyczepić. Pozdrawiam nadgorliwca :-D
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Pewnie jak zwykle - w codziennym zyciu odezwac sie boi, a wirtualnie kozak...
Przynajmniej tak da o sobie znac.
Sam jestem moderatorem na forum o innej tematyce. Moglbym usuwac co drugi post ale to FORUM = dyskusja, wymiana spostrzezen/pogladow.
Niektorzy tego nie rozumieja i zal mi ich..
Przynajmniej tak da o sobie znac.
Sam jestem moderatorem na forum o innej tematyce. Moglbym usuwac co drugi post ale to FORUM = dyskusja, wymiana spostrzezen/pogladow.
Niektorzy tego nie rozumieja i zal mi ich..
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Przeciez tu nikt nie bedzie szukal T4 do kupienia :) Tam gdzie bylem bylo dobrze ale moderatorom czasem wlacza sie niesmiertelnosc i.. widac efekty :)
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Nie spieszy mi sie ze sprzedaza wiec cierpliwie poczekam co wyniknie z wystawienia na allegro itp.
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Kilka dni temu wymienilem w nim turbine bo padla. W poniedzialek wymienie przeplywomierz. Niedawno dolozylem ponad tysiaca w zawieszenie. Stuka cos jeszcze przy lewym kole ale narazie nie mam czasu tego zrobic. Mysle, ze wart jest tych pieniedzy. Nie sprzedam go bo caly czas nim jezdze. Co prawda tylko w poniedzialki i piatki (najwiecej). Do pracy i do domu, a tydz praktycznie stoi. W taki sposob przez prawie 5 lat jak go mam przejechalem nim okolo 110tys. Zawsze staralem sie naprawiac na biezaco, a nie jak niektorzy dopiero jak stanie..
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
yaco181, to ja usunąłem ogłoszenie. Od zamieszczania takowych jest dział Giełda o czym "jako moderator na innym forum" powinieneś wiedzieć. Powinieneś też wiedzieć, że owszem forum to dyskusja ale dyskusja wedle ustalonych reguł a reguły te na naszym forum są bardzo proste, jasne i przejrzyste. Sam fakt, że się z nimi nie zgadzasz nie oznacza, że masz prawo zaśmiecać nam forum. Tekstu o kozaku nie skomentuję bo pisząc go sam sobie wystawiłeś świadectwo.
probe, zdaje się ze sam napisałeś, że widziałeś ogłoszenie o sprzedaży w dziale Kupujemy T4 i twierdzisz, że nie było się do czego przyczepić? Kiedyś już Ci napisałem i teraz powtórzę, w swej chęci dokuczenia administracji ocierasz się momentami o śmieszność. Obrońco uciśnionych w giełdzie i największy wypominaczu cudzych błędów nie widzisz niczego złego w zamieszczaniu ogłoszenia o sprzedaży w dziale poświęconym kupowaniu? A może tylko wygodnie Ci jest tego nie widzieć?
To tyle, do ewentualnej dalszej dyskusji zapraszam na PW. Dla jasności, zaczepki w stylu "kozak" i "gwiazdorzenie" będę olewał ;)
probe, zdaje się ze sam napisałeś, że widziałeś ogłoszenie o sprzedaży w dziale Kupujemy T4 i twierdzisz, że nie było się do czego przyczepić? Kiedyś już Ci napisałem i teraz powtórzę, w swej chęci dokuczenia administracji ocierasz się momentami o śmieszność. Obrońco uciśnionych w giełdzie i największy wypominaczu cudzych błędów nie widzisz niczego złego w zamieszczaniu ogłoszenia o sprzedaży w dziale poświęconym kupowaniu? A może tylko wygodnie Ci jest tego nie widzieć?
To tyle, do ewentualnej dalszej dyskusji zapraszam na PW. Dla jasności, zaczepki w stylu "kozak" i "gwiazdorzenie" będę olewał ;)
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Sorry, moj blad. Zwracam honor. Szukalem miejsca poswieconego sprzedazy bo wiedzialem, ze kiedys bylo ale cos mnie zaslepilo i nie znalazlem. Jesli jest, to oczywiscie masz racje.
-
Probe041
- 16
- Model:
- Kontakt:
Zamiast kasować komuś posty nie było by lepiej dla wszystkich napisanie do autora co zrobił źle i ewentualnie przenieść taki wątek do odpowiedniego działu lub go o to poprosić? Tym bardziej, że aż tak bardzo z działem się nie pomylił co do którego przyznaje nie zauważyłem że nie jest to giełda..
Pozdrawiam i więcej dystansu do życia życzę
Pozdrawiam i więcej dystansu do życia życzę
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Kolego Probe041 piszesz powyżej:
Czyli nawet po lekturze ogłoszenia zamieszczonego nie w tym dziale co trzeba, mogłeś - jako user ze znacznie większym stażem i obszerną wiedzą nt tyranii adminów na forum - w swej koleżeńskiej, przyjaznej dobroci ostrzec i poinstruować yaco181, że ogłoszenia na tym forum zamieszcza się na giełdzie w znacznej mierze zmodyfikowanej wg Twoich wskazówek. Następnym razem proponuje, zamiast okazywać współczucie tak skrzywdzonym działaniem moderatorskim userowi, wskazać mu link do świetnie działającej giełdy, o której istnieniu jak można przeczytać powyżej nie wiedział.Probe041 pisze:(...) Ogłoszenie widziałem (...)
-
marcel
- Stały bywalec
- 12
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: Jak się nie spocisz, to się nie nauczysz...
- podziekowal za post: 31 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
kto jak kto ale Ślimak dystansu do życia ma sporo :)Probe041 pisze:Pozdrawiam i więcej dystansu do życia życzę
-
Probe041
- 16
- Model:
- Kontakt:
Panowie wlepcie mi karteczkę albo bana na jakiś czas i będziemy kwita, może i mnie zbyt poniosło przyznaje i przepraszam za swe niecne czyny. Pozdrawiam
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
I tym oto akcentem proponuję zakończyć wymianę poglądów.Probe041 pisze:mnie zbyt poniosło przyznaje i przepraszam za swe niecne czyny. Pozdrawiam
-
yaco181
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Mamy (ja poki co) auta ktore powinny nas laczyc, a nie dzielic.. To przeciez T4-forum :D
Sorry Ślimak..
Sorry Ślimak..