Taka testowa wersja z tą folią... Ale na razie nie wygląda źle. Mówisz, że Notri ma schowki?! Już go szukam...rafflex pisze:Widzę, że poszedłeś jednak w folię.
Faktycznie "zawodowo wygląda", ale czy się komponuje, czy taż będzie komponować z resztą wystroju wnętrza?
Co do schowków w drzwiach (skrzydełkach), to popatrz u notri'ego.
Właściwie to się zastanawiam właśnie nad radiem, i powoli ustalam czego tak na prawdę potrzebuję... Wiem, że musi grać MP3 z USB albo BT, albo z obu i na pewno CD. Więc pewnie zbyt nowe żeby na szrocie coś było, ale dzięki za dobre chęci.mk.maniek pisze:Kozacko z tą folią,potrzebujesz radia CD obojętnie jakiego ? czy masz jakieś wyszukane? bo mogę zobaczyć na shrocie co jest, wiem że widziałem ostatnio jakiegoś blaupunkta CD
No właśnie nie wiem jak się zachowa po pewnym czasie - stąd wersja testowa :)krzysaudi pisze:Tylko czy ten " carbon " nie wstanie jak będzie gorąco na dworzu ?? U mnie w A4 jak kiedyś wpadłęm na pomysł oklejenia rączek to niestety wstawał i zerwalem to a mialem z firmy 3m ... Nie lepiej kupić welur samoprzylepny
http://filart.com.pl/filc-techniczny-sa ... -1029.html
??
Takim czymś oklejałem wnętrze swoich dawnych berlingo i kangoo - latałem rok z tym i nic się nie działo , a że znam dzisiejszych właścicieli moich autek to wiem że jest przyklejone jak w momencie robienia pod siebie :)
Ale autko śliczne i naprawdę fajna baza na zrobienie mega busika .
Z tym filcem to może i dobry pomysł na większe płaskie powierzchnie. Pewnie nie jest zbyt elastyczny w przypadku zaokrągleń. A folię można podgrzać i dopasować bardzo fajnie. Ciekawe jak ten filc wygląda w realu, czy to coś jak flokowanie wychodzi może?