Witam kolegów . To mój pierwszy temat na forum więc proszę o wyrozumiałość .
Mam problem z elektryką w vw t4 eurovan z 1993 roku . Od jakiegoś czasu nie działa mi nadmuch z podsufitki na tyle auta, klima padła zanim go kupiłem , ale nadmuch coś tam mieszał na tyle i nie było najgorzej . Może to zbieg okoliczności , ale w mniej więcej w tym samym czasie padło mi także sterowanie lusterek oraz tempomat . Bezpieczniki sprawdziłem i jest z tym ok , przekaźniki a raczej ich cewki są sprawne . Może ktoś miał podobny problem albo jest w posiadaniu schematów elektryki do tego modelu , czyli eurovan lub multivan z 1993 r ?
Pohttp://www.t4-forum.pl/posting.php?mode=post&f=9#zdrawiam
Klimatyzacja manualna
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rem2012
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: eurovan
- Kontakt: