Antena w przedniej szybie. Jak naprawić?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
cezarypl
- Aktywny T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: z Plejad
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Antena w przedniej szybie. Jak naprawić?
Wyciąłem przednią szybę, aby usunąć korozję w górnych rogach nadwozia.
Przy tej operacji urwał się od szyby taki mały pipsztyk jak w baterii 9V (męski) łączący przewód antenowy z anteną szyby. Przewód antenowy zakończony jest żeńskim gniazdkiem.
Jak to naprawić, lutować, kleić klejem przewodzącym prąd elektryczny czy inne patenty?
Pozdrawiam
Cezary
Przy tej operacji urwał się od szyby taki mały pipsztyk jak w baterii 9V (męski) łączący przewód antenowy z anteną szyby. Przewód antenowy zakończony jest żeńskim gniazdkiem.
Jak to naprawić, lutować, kleić klejem przewodzącym prąd elektryczny czy inne patenty?
Pozdrawiam
Cezary
-
cezarypl
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: z Plejad
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Re: Antena w przedniej szybie. Jak naprawić?
Będę próbował klej Elpox 15slimak pisze:Spróbuj klejem przewodzącym.
Pozdrawiam
Cezary
-
czarny1x1x
klej do naprawy ogrzewania szyb ,,tych pasków ,, wzmocniona wsuwka klejem do szyb i będzie śmigać
-
Romek27
- Forumowicz T4
- 12
- Tematy: 18
- Model:
- Auto: T4 multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Naprawiałem coś takiego w innym aucie, podjechałem do zakładu gdzie szyby montują, przykleili klejem chyba do szyb - koszt 10 zł czas 5 min.
-
SWIATALKOHOLIMB
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: VW T4
- Kontakt:
Siema koledzy jestem tu nowy i przy okazji sie przedstawię : Mariusz latami t4 2,5 tdi 102 km LONG z 2000rokukoloru czarnego. Szukam od kilku dni i nie mogę znaleźć . W aucie mam odłożona nawigacje mfd z wyświetlaczem ruchomym na boki. Zmieniam przednia szybę i kupiłem wersje z antena. Czy ktoś wie jaki modół do tego dokupić żeby to działało ? Na Allegro znalazlem coś takiego :
http://allegro.pl/vw-t4-antena-radia-mo ... 32703.html
Bardzo będę wdzięczny za wszelka pomoc. W środę montujemy szybę i przydałoby sie coś zamówić
http://allegro.pl/vw-t4-antena-radia-mo ... 32703.html
Bardzo będę wdzięczny za wszelka pomoc. W środę montujemy szybę i przydałoby sie coś zamówić