Cześć i czołem.
Po rozmowie na pw z dariuspolo (którego pozdrawiam :)), jestem zdecydowany/chętny
na dołożenie kanapy 2 osobowej z caravelli za fotel kierowcy.
Wstępnie wychodzi że nie można będzie jeździć tyłem do kierunku jazdy - czy ktoś może potwierdzić/podeprzeć się jakimś paragrafem ? Bo internety milczą. Mam zamiar do tego :
http://allegro.pl/t4-caravella-fotel-ka ... 76913.html
dorzucić 2x pasy biodrowe(bo ta akurat nie ma), i najchętniej postawił ją tyłem do jazdy, zaraz za fotelem kierowcy.
Mam w podłodze 4 dziury w miejscu gdzie powinien być fotel 2'giego rzędu.
Robił ktoś podobne bajery ? Co z policją ? Skoro oryginalne fotele są tyłem, to czemu nie cała ława :].
Co z rozkładaniem łóżka ?
I co to są te grzybki co je sie w podłoge wkręca bo na allegro niczego nie widzę.
Kanapa z caravelle w multivanie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Kanapa z caravelle w multivanie
też się nad tym zastanawiałem więc przyłączam sie do pytania podejżewam ze jeżeli będą pasy to nie bedzie problemu
-
dariuspolo
- Aktywny T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Re: Kanapa z caravelle w multivanie
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=30&t=9411
...a tu wywiazala sie ta dyskusja o adapterach, moze admin mogl by przeniesc ten kawalek.
...a tu wywiazala sie ta dyskusja o adapterach, moze admin mogl by przeniesc ten kawalek.