Raczej nie będzie pasować, za mały kąt, w T4 jest chyba coś koło 45 stopni pochylenie.trempek pisze:Link, który podałem to anteny boscha, takze jakość pewnie pierwsza klasa i nie bedzie rdzewieć.
Cena bardzo przystępna, jakby pasowało to bym chetnie założył.
Troche szkoda mi zostawić dziure w blotniku i powiesic sobie antene wewnatrz.
słaby odbiór Radia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Re: słaby odbiór Radia
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Jak masz dziure w błotniku to wnioskuje ze nie jest ona oryginalna , w oryginale byla antena w podszybiu z lewej strony.... jakbym miał dziure w blotniku to tez pewnie bym jej nie zostawil tak aby była, tylko wlozył w nią antenę...trempek pisze:Link, który podałem to anteny boscha, takze jakość pewnie pierwsza klasa i nie bedzie rdzewieć.
Cena bardzo przystępna, jakby pasowało to bym chetnie założył.
Troche szkoda mi zostawić dziure w blotniku i powiesic sobie antene wewnatrz.
-
Frycu
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
antena z allegro za około 30 zeta, wzmacniacza nie podłączałem - bardzo dobrze odbiera, jestem wyjątkowo zadowolony. Mam zamontowaną do szyby nad lusterkiem[/quote]
Norti ok ale kabel chowasz jakoś estetycznie bo to rozwiązanie przemawia do mnie
Norti ok ale kabel chowasz jakoś estetycznie bo to rozwiązanie przemawia do mnie