Fajne Klajne "Blue Short Body"
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Last active: -
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Re: Fajne Klajne "Blue Short Body"
Bardzo fajne te lampy i grill.
A z kierunkowskazami też będziesz musiał coś zrobić?
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Kierunkowskazy chciałbym pomarańczowe,ale jedyne jakie były na Allezło sprzątnął mi sterciu <30>rafflex pisze:Bardzo fajne te lampy i grill.
Lampy wyszły fajnie i muszę napisać,że różnica między nimi ,a oryginalnymi lampami w świeceniu jest kolosalna !!!! W nocy, nie ma nawet co porównywać <yahoo> a jak dojdzie zenon ,to w ogóle będzie gitara ...
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Myślałem, ża raczej jakieś przyciemniane, np. coś w tym stylu jak ma Cyklon.Kubek pisze:Kierunkowskazy chciałbym pomarańczowe, ...
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
raczej dymione. Obecne kierunki kują w oczy więc tylko taki wchodzi w grę jak dla mnie przynajmniej http://allegro.pl/kierunkowskazy-vw-t4- ... 21799.html
na marginesie przód kozacki.
A ręczny jaki - fiu fiu <taniec>
na marginesie przód kozacki.
A ręczny jaki - fiu fiu <taniec>
-
kriss
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Multivan
- Opis: Grupa Śląsk i Zagłębie
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Kubek teczka naprawdę godna klonowania...mój gust a kolor - urzekający chyba każdy poza białym dla mnie jest urzekający.. Pozdrawiam
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Pany!! JA TU WIDZĘ NIEZŁY BURDEL!!!!!
Skąd co poniektórzy mają jakieś dziwne info na temat mojej przeróbki ??? Jeden pisze ,że wnętrze już jest i czeka na mnie, drugi pisze , czy już je mam albo czy biorę ???? Co to k%$#@ jest ???? Mnie nic na ten temat nie wiadomo,więc jakim cudem osoby trzecie już jakieś info na ten temat posiadają ??? Poza tym napisałem ,że kupię wnętrze od multivana ,ale w dobrym stanie , nie uszkodzone ,kompletne, wszystkie plastiki ,boczki , tapicerka,spinki ,kołki itp mają pochodzić z jednego auta ,a nie z 10ciu. przed kupnem takiego wnętrza chcę zobaczyć dokładne zdjęcia sprzedawanych przedmiotów , bo nie będę jechał 1500km w ciemno i tylko po to,żeby na miejscu się rozczarować .
Więc jeżeli ktoś posiada takowe wnętrze na sprzedaż i chce je sprzedać i po przeczytaniu <up> postu ,wie jakie muszą być spełnione kryteria, żebym takie wnętrze kupił , niech pisze na PW , prześle dokładne zdjęcia , a zdecyduję ,czy będzie mi ono odpowiadać,OK????
Tak grubej przeróbki jeszcze nie robiłem ,wiec jeśli ktoś uważa ,że łatwo mnie nabić w butelkę sprzedając mi różne części z różnych aut,to się myli . Myślę ,że w tym przypadku pomogą mi chłopaki z Krakowa i razem udamy się po odbiór towaru, abym był pewny,że niczego nie brakuje ,albo ,że coś nie będzie pasowało!!!!!
ps. Te kierunki od notriego odpadają ,bo w ogóle nie pasują do mojej teczki. Musiałbym zmienić tylne lampy na biało-czerwone kliry ,albo diodowe , a tego chcę uniknąć bo mi się one po prostu nie podobają......
<england>
Skąd co poniektórzy mają jakieś dziwne info na temat mojej przeróbki ??? Jeden pisze ,że wnętrze już jest i czeka na mnie, drugi pisze , czy już je mam albo czy biorę ???? Co to k%$#@ jest ???? Mnie nic na ten temat nie wiadomo,więc jakim cudem osoby trzecie już jakieś info na ten temat posiadają ??? Poza tym napisałem ,że kupię wnętrze od multivana ,ale w dobrym stanie , nie uszkodzone ,kompletne, wszystkie plastiki ,boczki , tapicerka,spinki ,kołki itp mają pochodzić z jednego auta ,a nie z 10ciu. przed kupnem takiego wnętrza chcę zobaczyć dokładne zdjęcia sprzedawanych przedmiotów , bo nie będę jechał 1500km w ciemno i tylko po to,żeby na miejscu się rozczarować .
Więc jeżeli ktoś posiada takowe wnętrze na sprzedaż i chce je sprzedać i po przeczytaniu <up> postu ,wie jakie muszą być spełnione kryteria, żebym takie wnętrze kupił , niech pisze na PW , prześle dokładne zdjęcia , a zdecyduję ,czy będzie mi ono odpowiadać,OK????
Tak grubej przeróbki jeszcze nie robiłem ,wiec jeśli ktoś uważa ,że łatwo mnie nabić w butelkę sprzedając mi różne części z różnych aut,to się myli . Myślę ,że w tym przypadku pomogą mi chłopaki z Krakowa i razem udamy się po odbiór towaru, abym był pewny,że niczego nie brakuje ,albo ,że coś nie będzie pasowało!!!!!
ps. Te kierunki od notriego odpadają ,bo w ogóle nie pasują do mojej teczki. Musiałbym zmienić tylne lampy na biało-czerwone kliry ,albo diodowe , a tego chcę uniknąć bo mi się one po prostu nie podobają......
<england>
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 19:49 przez Kubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
to nie ja <śmiech>Kubek pisze:Skąd co poniektórzy mają jakieś dziwne info na temat mojej przeróbki ??? Jeden pisze ,że wnętrze już jest i czeka na mnie, drugi pisze , czy już je mam albo czy biorę ???? Co to k%$#@ jest ????
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Nie kupowałem swoich na allegro tylko w aso <sarkastyk> , ale wydaje mi się ze kiepskie to połączenie byłoby czyli pomarańczowe kierunki + te lampy , lepsze jakies przyciemnione/dymione kierunki chyba by były...Kubek pisze:Kierunkowskazy chciałbym pomarańczowe,ale jedyne jakie były na Allezło sprzątnął mi sterciurafflex pisze:Bardzo fajne te lampy i grill.
Lampy wyszły fajnie i muszę napisać,że różnica między nimi ,a oryginalnymi lampami w świeceniu jest kolosalna !!!! W nocy, nie ma nawet co porównywać a jak dojdzie zenon ,to w ogóle będzie gitara ...
Takie rzeczy to tylko w ERZE , ewentualnie w serwisie , moze bedzie z jednej partii <38>Kubek pisze:
Poza tym napisałem ,że kupię wnętrze od multivana ,ale w dobrym stanie , nie uszkodzone ,kompletne, wszystkie plastiki ,boczki , tapicerka,spinki ,kołki itp mają pochodzić z jednego auta ,a nie z 10ciu. przed kupnem takiego wnętrza chcę zobaczyć dokładne zdjęcia sprzedawanych przedmiotów , bo nie będę jechał 1500km w ciemno i tylko po to,żeby na miejscu się rozczarować .
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
kupić kupi, kwestia czasu jak się coś pokaże . . . . . . i kwestia ceny bo trochę będzie to kosztowałoSterciu pisze:Takie rzeczy to tylko w ERZE , ewentualnie w serwisie , moze bedzie z jednej partii <38>
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Widziałeś Kubek to?notri pisze:kupić kupi, kwestia czasu jak się coś pokaże . . . . . . i kwestia ceny bo trochę będzie to kosztowałoSterciu pisze:Takie rzeczy to tylko w ERZE , ewentualnie w serwisie , moze bedzie z jednej partii <38>
http://allegro.pl/vw-t4-business-komple ... 72781.html
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Tak ,widziałem ,nawet przez 18min rozmawiałem z gościem ( bardzo z resztą uprzejmym ) i mam mi przesłać więcej fotek . Miał to zrobić dzisiaj ,ale jakiś zabiegany jest i ma to zrobić do wtorku. Auto jest z 2002r, bez prawa rejestracji , po przebiegu 100tyś , na full wypasie ( m.in. el. zamykane drzwi przesuwne, navi,grzanie,dupska,dvd,telefon,itp ) silnik 2.8VR6 . Zobaczymy co powie mi o cenie ostatecznej , bo nie ukrywam ,że zakochałem się od pierwszego wejrzenia :P
ps. Jedyne co mnie rozbawiło,to to,że gościu powiedział ,że wartość mojego auta wzrośnie sporo <śmiech> Ja mu powiedziałem,że raczej zostanie na tym samym poziomie ,co 3 lata temu <śmiech>
ps2. Ma jakiegoś klienta z D ,który jest także zainteresowany tym wnętrzem ,tyle ,że nie daje mu znać od 4 dni. Więc jest szansa,że coś z tego wyjdzie...
ps. Jedyne co mnie rozbawiło,to to,że gościu powiedział ,że wartość mojego auta wzrośnie sporo <śmiech> Ja mu powiedziałem,że raczej zostanie na tym samym poziomie ,co 3 lata temu <śmiech>
ps2. Ma jakiegoś klienta z D ,który jest także zainteresowany tym wnętrzem ,tyle ,że nie daje mu znać od 4 dni. Więc jest szansa,że coś z tego wyjdzie...
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
A proszę bardzo , taki mały spontan :
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132203.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132151.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132136.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18662 ... 132114.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18662 ... 132104.jpg
Dzieki jeszcze raz Sterciu za info odnośnie kierunków. Za parę dni jadę do serwisu więc pewnie zamontuje również i postojówki w kierunku ,co by było tak ,jak powinno być <38>
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132203.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132151.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18661 ... 132136.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18662 ... 132114.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/128/18662 ... 132104.jpg
Dzieki jeszcze raz Sterciu za info odnośnie kierunków. Za parę dni jadę do serwisu więc pewnie zamontuje również i postojówki w kierunku ,co by było tak ,jak powinno być <38>
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Kierunki dodały uroku <53> a jak wygląda sprawa z wnętrzem wyżej panie Kubek ? :P
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Imprezobus
- Opis: Das beste ist meine Bulli
- podziekowal za post: 25 razy
- Kontakt:
Powiem wam że nie podobały mi się te lampy,ale to co zrobił Kubek to normalnie szok,w takiej wersji zajebiaszczo wygląda, choć kierunki jakieś ciemne bym widział,kawał dobrej roboty <brawo>
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Jestem tego samego zdania, lampy kozackie, ale kierunki jednak dymione widziałbym.mk.maniek pisze:Powiem wam że nie podobały mi się te lampy,ale to co zrobił Kubek to normalnie szok,w takiej wersji zajebiaszczo wygląda, choć kierunki jakieś ciemne bym widział,kawał dobrej roboty <brawo>
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
a ja to co muszę Kubkowi przyznać to to że cokolwiek zrobi w swojej bestelce jest zrobione ciekawie i z gustem.
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
kubek jaki masz numer lakieru bo raz mi się wydaje że jest podobny do mojego a raz że jaśniejszy. Myślę nad malnięciem zderzaków w kolorze, ale chciałbym znaleźć odpowiednik w podobnym kolorze.
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
LW5Y Techno blue Pearlefektmatnis pisze:kubek jaki masz numer lakieru bo raz mi się wydaje że jest podobny do mojego a raz że jaśniejszy. Myślę nad malnięciem zderzaków w kolorze, ale chciałbym znaleźć odpowiednik w podobnym kolorze.
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
a spoko ja mam niby India blue LL5M ale gościu mi powiedział że wyszły dwa odcienie tej farby
-
radzionam
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 Long
- Kontakt:
Auto marzenie, wygląda przekozak a felgi i dodatki pasują idealnie :)
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Co do wnętrza , to na razie nic nie bedę tu pisał ,bo takie jazdy jakie ostatnio mnie spotykają ,to przechodzi ludzkie pojęcie...
Co do kierunków, to na początku chciałem założyć właśnie dymione, albo jakieś "kliry" z czarnym środkiem,ale podobały mi się również " pomarańcze " w po lifcie. Rzadko spotykane , więc padło właśnie na te !!! Bardziej mi się podobają w jasnym nadwoziu jak ma Steciu , ale ja mam " czarną mordkę " i to je wyróżnia na moim samochodzie. Dzisiaj troszkę przemeblowałem pakę w niebieskim, bo głośnik ,który nie mieścił się nigdzie, po paru "przycięciach" wylądował pod kanapą ..
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/137/35284 ... 130148.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/137/35285 ... 130215.jpg
Po założeniu wnętrza z Multivana ,głośnik prawdopodobnie wyląduje za kanapą .
Ogólnie jestem w trakcie zagospodarowania wnętrza w moim drugim T4 2.5b w wersji Long , bo wszystkie narzędzia i przyrządy malarskie oraz rusztowanie wyląduje właśnie w tym samochodzie. A z racji tego ,że samochód jest 3osobowy, nie powinno być z tym żadnego problemu <38>
Co do kierunków, to na początku chciałem założyć właśnie dymione, albo jakieś "kliry" z czarnym środkiem,ale podobały mi się również " pomarańcze " w po lifcie. Rzadko spotykane , więc padło właśnie na te !!! Bardziej mi się podobają w jasnym nadwoziu jak ma Steciu , ale ja mam " czarną mordkę " i to je wyróżnia na moim samochodzie. Dzisiaj troszkę przemeblowałem pakę w niebieskim, bo głośnik ,który nie mieścił się nigdzie, po paru "przycięciach" wylądował pod kanapą ..
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/137/35284 ... 130148.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/137/35285 ... 130215.jpg
Po założeniu wnętrza z Multivana ,głośnik prawdopodobnie wyląduje za kanapą .
Ogólnie jestem w trakcie zagospodarowania wnętrza w moim drugim T4 2.5b w wersji Long , bo wszystkie narzędzia i przyrządy malarskie oraz rusztowanie wyląduje właśnie w tym samochodzie. A z racji tego ,że samochód jest 3osobowy, nie powinno być z tym żadnego problemu <38>
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Tak <19> trafiła się kolejna okazja ,więc skorzystałem . W ogóle chodził mi po głowie "Hjundaj" ,dokładnie ten => http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/best ... ousPage=lr i nawet nim jechałem, ale przekreśliła go dubbel cabina . Ja chciałem mieć auto 2 lub 3 osobowe, bo swój sprzęt malarski chcę mieć na aucie ,a nie na przyczepie ( drabiny,rusztowanie itp... ) . A tak w sumie za te same pieniądze ,trafił się transporter po lifcie z 2001 w benzynce 2.5l , z ori przebiegiem 157tyś od pierwszej właścicielki ode mnie z wioski. Z ciekawostek , auto jeździło w kwiaciarni od marca 2003roku , bo wtedy pierwszy raz zostało zarejestrowane!!! Ale o tym autku będzie w mojej nowej galerii już niebawem , na razie szukam odrobiny czasu co by jakieś zdjęcia porobić , bo zarobiony jestem z deka !!!!mk.maniek pisze:Kupiłeś drugą teczkę? <brawo>
A niebieski przeszedł dzisiaj badanie techniczne. Dostał nowe wycieraczki przedniej szyby ( Valeo ) ,lampki zostały ustawione według holenderskich norm, oraz dostał troszkę więcej pary w opony 15ki . Poza tym ,po 12 tyś .km i 216tyś ori przebiegu na budziku,wymieniłem mu olej , i tu muszę napisać ,że z powrotem przeszedłem na full syntetyk Valvoline 5W40. Do tego wymieniłem wszystkie filtry i skusiłem się nawet na nowy filtr paliwa. Dowiedziałem się również ,że kierunki pomarańczowe mogą świecić i zostanie to wbite w moje papiery samochodowe,po co??? nie wiem!!!! Co na to policja??? nie wiedzą!! Narazie zostaje jak było,dopiero po przeprowadzce auta do PL kupię kable i podepnę kierunki wraz z postojówkami. W niedziele ,jak znajdę godzinkę czasu , to na aucie zawitają z powrotem 19Zoll <38>
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
zakładałeś 15 cali tylko na przegląd??, ja mam w dowodzie 15 '' i 16'' i przegląd w październiku to też będę musiał już zimówki zapodać
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
mk.maniek pisze:zakładałeś 15 cali tylko na przegląd??, ja mam w dowodzie 15 '' i 16'' i przegląd w październiku to też będę musiał już zimówki zapodać
Tak , założyłem na przegląd 15ki
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/148/55745 ... 130503.jpg
bo mam na nich odpowiednią nośność do Teczki <cool>
Po przeglądzie zmieniłem z powrotem na 19ki
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/148/557465_19ki.jpg
bo teczka już nic ciężkiego nie wozi !! Przeszła na emeryturę !! <śmiech>
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 73 razy
- Kontakt:
To tak jak moja ;)Kubek pisze:bo teczka już nic ciężkiego nie wozi !! Przeszła na emeryturę !! <śmiech>
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Kubek a ty nie masz z tyłu siedzeń?
-60 mm? Wydaje mi sie że jak włożysz ze 200 kg (3 osoby na kanapie) to siądzie? i będzie obcierać,chyba że moje sprężyny takie na wagę chińczyków robione :)
-60 mm? Wydaje mi sie że jak włożysz ze 200 kg (3 osoby na kanapie) to siądzie? i będzie obcierać,chyba że moje sprężyny takie na wagę chińczyków robione :)
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Kubek ma holenderkę czyli ma drugi rząd siedzeń tylko , trzeciego nie ma ;)