Tapicerka LEWYCH drzwi przesuwnych od anglika
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
przemo99
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Tapicerka LEWYCH drzwi przesuwnych od anglika
Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem T4 2.5i z LPG `99. Auto jest dosyć rzadkie w polskich warunkach gdyż posiada z lewej strony przesuwane drzwi. Chciałem dołożyć w części pasażerskiej tapicerki plastikowe ale mam problem ze znalezieniem tapicerek na lewe drzwi przesuwne i wszystko co z tym związane. Prześledziłem oferty w necie i "normalnych wersji" jest sporo ale do mojej wersji nie mogę znaleźć. Sprzedający dziwią się że ja czegoś takiego szukam bo "to kompletnie nie chodliwe" i jeśli już ktoś o czymś słyszał to "poszło na przemiał".
Może ktoś z forumowiczów widział lub ma namiary do kogoś kto ściąga T4 z Anglii na części??? Bo u nich to standard a u nas nie do sprzedania ( no może z wyjątkiem mojej skromnej osoby). Sprzedający części z anglików może się z tym nie kryją ale również się tym nie chwalą i ciężko ich wyguglać.
Może ktoś z forumowiczów widział lub ma namiary do kogoś kto ściąga T4 z Anglii na części??? Bo u nich to standard a u nas nie do sprzedania ( no może z wyjątkiem mojej skromnej osoby). Sprzedający części z anglików może się z tym nie kryją ale również się tym nie chwalą i ciężko ich wyguglać.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 0:24 przez przemo99, łącznie zmieniany 2 razy.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
Re: Tapicerka LEWYCH drzwi przesuwnych
poczekaj chwilę muszę podzwonić czy da radę i jakie koszty będą
we wtorek dam znać
we wtorek dam znać
-
przemo99
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
I co, udało się coś ustalić?andrewa1 pisze:poczekaj chwilę muszę podzwonić czy da radę i jakie koszty będą
Może również inni forumowicze maja wiedzę w tym temacie?
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
przemo99 pisze:I co, udało się coś ustalić?andrewa1 pisze:poczekaj chwilę muszę podzwonić czy da radę i jakie koszty będą
Może również inni forumowicze maja wiedzę w tym temacie?
na razie jest brak ale poszło info jeśli coś się trafi dam znać <england>
-
fgrs
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: caravelle/multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Tapicerka LEWYCH drzwi przesuwnych od anglika
jestem w stanie pomoc zalatwic czesci z angielskiego t4
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Jak juz temat wypłynął to powiem ze większosc handlarzy ma racje , miałem kilka sztuk takich tapicerek z anglików i z racji ze to towar na który jest praktyczne zerowe zainteresowanie poszlo na śmieci.... Ale jak widać , jednak kazdy towar ma jednak swojego klienta....przemo99 pisze:Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem T4 2.5i z LPG `99. Auto jest dosyć rzadkie w polskich warunkach gdyż posiada z lewej strony przesuwane drzwi. Chciałem dołożyć w części pasażerskiej tapicerki plastikowe ale mam problem ze znalezieniem tapicerek na lewe drzwi przesuwne i wszystko co z tym związane. Prześledziłem oferty w necie i "normalnych wersji" jest sporo ale do mojej wersji nie mogę znaleźć. Sprzedający dziwią się że ja czegoś takiego szukam bo "to kompletnie nie chodliwe" i jeśli już ktoś o czymś słyszał to "poszło na przemiał".
-
przemo99
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Odświeżę temat, ciągle szukam każde info i pomoc mile widziana.
-
alekssi
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Witam,
sorry za odgrzanie tematu ale również mam problem z dostaniem pewnych części. Mianowicie chodzi o to że również mam nietypową wersję, ponieważ mam suwane drzwi z obu stron i z lewej strony tam gdzie jest słupek od kierowcy (osłona podzielona jest na 2 części , góra i dół) jakiś myśliciel postanowił porobić dziury (???). Strasznie szpetnie to wygląda i chciałbym wstawić tam plastik w pełni sprawny bez zbędnych otworów. Przeszukałem całe alle i google. Nawet wpisując numer z tej części nic nie odnajduję. Jeśli ktoś by posiadał dojście do części z anglików to proszę o pomoc. Pozdrawiam
sorry za odgrzanie tematu ale również mam problem z dostaniem pewnych części. Mianowicie chodzi o to że również mam nietypową wersję, ponieważ mam suwane drzwi z obu stron i z lewej strony tam gdzie jest słupek od kierowcy (osłona podzielona jest na 2 części , góra i dół) jakiś myśliciel postanowił porobić dziury (???). Strasznie szpetnie to wygląda i chciałbym wstawić tam plastik w pełni sprawny bez zbędnych otworów. Przeszukałem całe alle i google. Nawet wpisując numer z tej części nic nie odnajduję. Jeśli ktoś by posiadał dojście do części z anglików to proszę o pomoc. Pozdrawiam