Tak, na 99% problem w drzwiach pasażera, do sprawdzenia sprężynka w zamku przypadłość opisywana na forum, cięgna itp.słowik pisze:Mam podobny podobny problem z centralnym,zamykam pilotem i od razu wyrzuca do góry,podobnie jest przy otwieraniu,od razu zamyka.
Auto mogę zamknąć tylko kluczykiem od strony pasażera,jak i otworzyć tylko od pasażera.
W których drzwiach mam szukać usterki?Tak też zrobiłem w drzwiach pasażera i centralny się zamykał z pilota,czy przyczyna będzie właśnie w tych drzwiach?TRUST pisze:odłącz jeden ze sterowników centralnego w drzwiach i zobacz czy problem ustąpi jeśli tak to będziesz wiedział co dalej
Problem z centralnym zamkiem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt: