Pisalem na forum i nawet podawałem linki do opisów silowników i sposobu ich montazu i dlaczego te silowniki się tak nie montuje tylko na odwrót, jak kiedys dostaniesz klapą w dyńkę (czego Ci nie życzę) to zrozumiesz wtedy dlaczego musza byc na odwrót ;).Kubek pisze:to mi akurat Sterciu wisi,bo i tak spełnia swoje zadanie <53>Sterciu pisze:Nieprawidłowo zamontowane silowniki masz.
Fajne Klajne "Blue Short Body"
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: Fajne Klajne "Blue Short Body"
-
grehor
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: -Latający Holender
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Kubek mam pytanie. Czy można bez specjalistycznego sprzętu i badań, sprawdzić w jakiś sposób czy było coś modzone z mocą w AJT ?
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
A jak chciałbyś to zbadać bez badań i hamowni kolego, organoleptycznie np. palcem, słuchawkami? <38> Może być co najwyżej wyrzucony kat i egr, ewentualnie chip box zewnętrzny zamiast modyfikacji softu, wymienione wtryski, dorzucony IC, turbo lepsze.grehor pisze:Kubek mam pytanie. Czy można bez specjalistycznego sprzętu i badań, sprawdzić w jakiś sposób czy było coś modzone z mocą w AJT ?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Najłatwiej zrobić loga 011 dynamicznie i od razu powinno być widać jakiego ciśnienia w jakim zakresie żąda ECU od turbosprężarki porównując do logów z seryjnego silnika
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
kolega zarobiony w NL bo ostatnio dzwonił - średnio nawet z czasem by usiąść na forum - można kolegę zrozumieć
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Siemka pany. Tak sobie od dwóch miesięcy dumam i dumam nad swoim "Blue Short Body" i wydumałem <59> Autko zakupione 2,5roku temu w salonie VW w Holandii od pierwszego właściciela , nie bite ,z Ori przebiegiem , wersja bida ,ale da się przyzwyczaić . Służy w mojej firmie znakomicie i więcej razy przewiozło pszczoły luzem niż jakiekolwiek ciężkie towary. Oczywiście zdarza mu się ciągnąć lawetę z moja bestią BMW 340i na tor ,ale jest to raczej bardzo sporadyczne zadanie dla niego.
Wiem,że jest to auto towarowe i ma spełniać swoje zadanie ,ale szkoda mi go do użytku codziennego ( nawet kupiłem sobie do firmy Lupo 1.4 16v na codzienną jazdę ) ,dlatego stwierdziłem ( oczywiście jak tylko zdrowie i € na to pozwoli ) ,że moja t4 przejdzie w przyszłym roku ,przy przebiegu 215tyś.km. na wcześniejszą emeryturę !!! Na jej miejsce zawita kolejne "Fajne Kleine ? ? Body" . Nie chcę narazie nic pisać o następcy ,bo dopiero przyjdzie czas aby go pokazać na forum .
Co do "Blue Shorta" to mam juz dla niego przygotowany plan zmian ,jakie przejdzie po przejściu na wcześniejszą emeryturę. Oczywiście ,tak jak pisałem wyżej, wszystko to bedzie zależało od zdrówka ( mojego i T4ki ) oraz od €. Człowiek się starzeje , a chciałby zobaczyć jeszcze parę ciekawych miejsc w swoim życiu. Zawsze lubiłem jeździć autem w dalekie podróże , nawet wyjazd do PL , raptem 1315km jakie mam do pokonania z NL do Zakopanego sprawia mi ogromną przyjemność. Po ostatnim zlocie ,na którym było pare ładnych Multivanów napaliłem sie na taki samochód. Był nawet plan kupienia Góralowozu , niestety legł w gruzach ,bo bardzo cieżko było sie skontaktować z kolegą z forum , trudno. Dlatego pojawił się taki skromny pomysł w mojej głowie ,żeby przerobić moją T4kę na taki właśnie samochód!!
Zdaję sobie sprawę z tego,że nigdy to nie będzie Multivan ,a raczej wyjdzie z tego tz. ulep, ale absolutnie nie będzie mi to w niczym przeszkadzać ,bo z autem nie mam zamiaru się wcale rozstawać !!!
I tak przeglądając allezło i inne portale motoryzacyjna natrafiłem na kompletne wnętrza z Multivanów Generation , Atlantis itp w przyzwoitych cenach i jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to planuję :
1. wstawienie szyb w miejsce tylnej blachy ( narazie mam wersję MIXT ) ,
2. wygłuszenie całego autka,
3. wstawienie kompletnego wnętrza z Multivana,
4. dojdzie do tego konsola ProjectZWO od kurola - już na mnie czeka w KRK, - ODPADŁO BO NIE SPASOWAŁA!!!
5. z racji tego,iż dojdą skórzane dodatki notriego, rączki i ręczny , zastanawiam sie nad obszyciem kierownicy w taki sam kolor,
6. może dojdzie markiza na bok auta, - kupione i czeka na montaż
7. lampy przednie ProjectZWO od Górala ,ju z czekają , nakładki pomalowane będą czarną perłą + ksenon k6000, - zrobione
8. grill bez znaczka pomalowany czarną perłą, - zrobione
9. niebieska atrapa pomiedzy grilem a światłami pomalowana na czarną perłę, - zrobione
10. pozostałe atrapy w kolor nadwozia techno blue, zrobione
11. kierunki przednie pomarańcze, zrobione
12. lampy tylne dymione ,no chyba ,że zdecyduję się na przednie kierunki pomarańczowe,to wtedy zostana ORI ,zrobione
13. w miejsce przedniej rejestracji wylądują halogeny dalekosiężne z ringami,
14. zmniejszona rejestracja ze znaczkiem PL wyladuje z lewej strony na zderzaku ( jak w alfie romeo ) ,
15. z tyłu,w miejsce prawego,drugiego przeciwmgielnego światła, wyladuje białe dodatkowe światło cofania,
16. na dachu w przedniej jego cześci wyladują relingi dachowe, - czekają na montaż
17. dojdzie podwójny wydech ,czyli lustrzane odbicie po prawej stronie,
18. zmiana przednich opon na 215/50 bo 225/50 na 9J wyglada jak jakiś balon,zmiana na 19ki , zrobione
19. wieksza gleba z przodu jak i z tyłu, - zrobione,
20. wszystkie nalepki z prawej jak i lewej strony samochodu wyladują w koszu,
21. jest pomysł na body kit ProjectZWO,ale jakoś mam mieszane uczucia do niego. - ten pomysł odpada
22. oczywiście wszystkie szybki bedą przyciemnione a słupki pomiędzy nimi pomalowane na czarno.
23. więcej mocy!!! , zrobione
Plan jest spory i mam nadzieję ,że mnie nie przerośnie, z reszta mam już za soba parę projektów BMW ,których sie absolutnie nie wstydzę i są do oglądnięcia na BMW-Syndykat.pl. Wiem ,że będę potrzebował na to sporo wolnego czasu ,szukanie po necie jest bardzo czasochłonne . Ogólnie cały projekt idzie ogarnąć w dwa tygodnie i w tyle bedę chciał go wykonać . Na dłuższy pobyt w PL niestety nie mogę sobie pozwolić z racji wykonywanego zawodu .
Wszystkie części i produkty jakie będa mi potrzebne do realizacji projektu będę chciał zorganizować w tym samym terminie tak ,aby wszystko było juz na miejscu przed moim przyjazdem do PL .
Mam nadzieję ,że jeśli nie na wiosenny ,to na jesienny zlot T4-forum.pl w 2014 roku zajadę "Multiulepovanem" by Kubek <hi>
Wiem,że jest to auto towarowe i ma spełniać swoje zadanie ,ale szkoda mi go do użytku codziennego ( nawet kupiłem sobie do firmy Lupo 1.4 16v na codzienną jazdę ) ,dlatego stwierdziłem ( oczywiście jak tylko zdrowie i € na to pozwoli ) ,że moja t4 przejdzie w przyszłym roku ,przy przebiegu 215tyś.km. na wcześniejszą emeryturę !!! Na jej miejsce zawita kolejne "Fajne Kleine ? ? Body" . Nie chcę narazie nic pisać o następcy ,bo dopiero przyjdzie czas aby go pokazać na forum .
Co do "Blue Shorta" to mam juz dla niego przygotowany plan zmian ,jakie przejdzie po przejściu na wcześniejszą emeryturę. Oczywiście ,tak jak pisałem wyżej, wszystko to bedzie zależało od zdrówka ( mojego i T4ki ) oraz od €. Człowiek się starzeje , a chciałby zobaczyć jeszcze parę ciekawych miejsc w swoim życiu. Zawsze lubiłem jeździć autem w dalekie podróże , nawet wyjazd do PL , raptem 1315km jakie mam do pokonania z NL do Zakopanego sprawia mi ogromną przyjemność. Po ostatnim zlocie ,na którym było pare ładnych Multivanów napaliłem sie na taki samochód. Był nawet plan kupienia Góralowozu , niestety legł w gruzach ,bo bardzo cieżko było sie skontaktować z kolegą z forum , trudno. Dlatego pojawił się taki skromny pomysł w mojej głowie ,żeby przerobić moją T4kę na taki właśnie samochód!!
Zdaję sobie sprawę z tego,że nigdy to nie będzie Multivan ,a raczej wyjdzie z tego tz. ulep, ale absolutnie nie będzie mi to w niczym przeszkadzać ,bo z autem nie mam zamiaru się wcale rozstawać !!!
I tak przeglądając allezło i inne portale motoryzacyjna natrafiłem na kompletne wnętrza z Multivanów Generation , Atlantis itp w przyzwoitych cenach i jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to planuję :
1. wstawienie szyb w miejsce tylnej blachy ( narazie mam wersję MIXT ) ,
2. wygłuszenie całego autka,
3. wstawienie kompletnego wnętrza z Multivana,
4. dojdzie do tego konsola ProjectZWO od kurola - już na mnie czeka w KRK, - ODPADŁO BO NIE SPASOWAŁA!!!
5. z racji tego,iż dojdą skórzane dodatki notriego, rączki i ręczny , zastanawiam sie nad obszyciem kierownicy w taki sam kolor,
6. może dojdzie markiza na bok auta, - kupione i czeka na montaż
7. lampy przednie ProjectZWO od Górala ,ju z czekają , nakładki pomalowane będą czarną perłą + ksenon k6000, - zrobione
8. grill bez znaczka pomalowany czarną perłą, - zrobione
9. niebieska atrapa pomiedzy grilem a światłami pomalowana na czarną perłę, - zrobione
10. pozostałe atrapy w kolor nadwozia techno blue, zrobione
11. kierunki przednie pomarańcze, zrobione
12. lampy tylne dymione ,no chyba ,że zdecyduję się na przednie kierunki pomarańczowe,to wtedy zostana ORI ,zrobione
13. w miejsce przedniej rejestracji wylądują halogeny dalekosiężne z ringami,
14. zmniejszona rejestracja ze znaczkiem PL wyladuje z lewej strony na zderzaku ( jak w alfie romeo ) ,
15. z tyłu,w miejsce prawego,drugiego przeciwmgielnego światła, wyladuje białe dodatkowe światło cofania,
16. na dachu w przedniej jego cześci wyladują relingi dachowe, - czekają na montaż
17. dojdzie podwójny wydech ,czyli lustrzane odbicie po prawej stronie,
18. zmiana przednich opon na 215/50 bo 225/50 na 9J wyglada jak jakiś balon,zmiana na 19ki , zrobione
19. wieksza gleba z przodu jak i z tyłu, - zrobione,
20. wszystkie nalepki z prawej jak i lewej strony samochodu wyladują w koszu,
21. jest pomysł na body kit ProjectZWO,ale jakoś mam mieszane uczucia do niego. - ten pomysł odpada
22. oczywiście wszystkie szybki bedą przyciemnione a słupki pomiędzy nimi pomalowane na czarno.
23. więcej mocy!!! , zrobione
Plan jest spory i mam nadzieję ,że mnie nie przerośnie, z reszta mam już za soba parę projektów BMW ,których sie absolutnie nie wstydzę i są do oglądnięcia na BMW-Syndykat.pl. Wiem ,że będę potrzebował na to sporo wolnego czasu ,szukanie po necie jest bardzo czasochłonne . Ogólnie cały projekt idzie ogarnąć w dwa tygodnie i w tyle bedę chciał go wykonać . Na dłuższy pobyt w PL niestety nie mogę sobie pozwolić z racji wykonywanego zawodu .
Wszystkie części i produkty jakie będa mi potrzebne do realizacji projektu będę chciał zorganizować w tym samym terminie tak ,aby wszystko było juz na miejscu przed moim przyjazdem do PL .
Mam nadzieję ,że jeśli nie na wiosenny ,to na jesienny zlot T4-forum.pl w 2014 roku zajadę "Multiulepovanem" by Kubek <hi>
Ostatnio zmieniony 17 gru 2014, 21:53 przez Kubek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
22. deska w skórze z czarnym obszyciem jak w business ???
No brawo Kuba <good> jesssssu tego to się nie spodziewałem po tobie !!!! Plan noworoczny czy co ??
Tak sobie właśnie przeczytałem tego posta i powiem Ci że z chęcią bym pomógł, m. in. przy wyciszeniu furki ale ja w PL ty w NL. I wiesz co ???
A może to ja przyjadę do ciebie ??? jakieś kilka dni urlopu plus wolnego po robocie i tydzień się uzbiera ???
Na dodatek fajne klajne w multivanie - oj będzie kosa kos <vw>
http://img18.imageshack.us/img18/623/3q3r.jpg
ja już go widzę ( co prawda w atlantisie bo kolorystyka pasuje - ale widzę !!!! )
No brawo Kuba <good> jesssssu tego to się nie spodziewałem po tobie !!!! Plan noworoczny czy co ??
Tak sobie właśnie przeczytałem tego posta i powiem Ci że z chęcią bym pomógł, m. in. przy wyciszeniu furki ale ja w PL ty w NL. I wiesz co ???
A może to ja przyjadę do ciebie ??? jakieś kilka dni urlopu plus wolnego po robocie i tydzień się uzbiera ???
Na dodatek fajne klajne w multivanie - oj będzie kosa kos <vw>
http://img18.imageshack.us/img18/623/3q3r.jpg
ja już go widzę ( co prawda w atlantisie bo kolorystyka pasuje - ale widzę !!!! )
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Też myślałem o wnętrzu z Atlantisa <good> a z twojej pomocy jak najbardziej bym skorzystał .Przecież się odwdzięczę , jestem w stanie nawet zapłacić ci za to <taktak> .
Plan powstał juz pare tygodni temu ,ale dopiero teraz chciałem sie nim podzielić na forum... , a co mi z tego wyjdzie ??? Nie wiem.....
Postanowienie noworoczne to raczej nie jest ,raczej takie małe marzenie ...
Wszystkie prace bedę wykonywał w PL ,a czy to bedzie Zakopane czy Nowy Targ ,to jeszcze nie wiem .... ale bedzie to na miejscu,wiesz,jakby czegoś brakło itp...
Narazie od paru dni przegladam sieć za potrzebnymi rarytasami ,ale wiem ,że jeszcze coś fajnego się pojawi początkiem roku,tak więc poczekamy,zobaczymy...
Druga połowa 2013 roku to straszny młyn w pracy dla mnie był , 14to godzinny dzień pracy ,czasem 7 dni w tygodniu,ale w końcu może mój temat ruszy do przodu,bo tak stanąłem w miejscu,a wiesz ,kto stoi w miejscu zaczyna sie cofać...
Plan powstał juz pare tygodni temu ,ale dopiero teraz chciałem sie nim podzielić na forum... , a co mi z tego wyjdzie ??? Nie wiem.....
Postanowienie noworoczne to raczej nie jest ,raczej takie małe marzenie ...
Wszystkie prace bedę wykonywał w PL ,a czy to bedzie Zakopane czy Nowy Targ ,to jeszcze nie wiem .... ale bedzie to na miejscu,wiesz,jakby czegoś brakło itp...
Narazie od paru dni przegladam sieć za potrzebnymi rarytasami ,ale wiem ,że jeszcze coś fajnego się pojawi początkiem roku,tak więc poczekamy,zobaczymy...
Druga połowa 2013 roku to straszny młyn w pracy dla mnie był , 14to godzinny dzień pracy ,czasem 7 dni w tygodniu,ale w końcu może mój temat ruszy do przodu,bo tak stanąłem w miejscu,a wiesz ,kto stoi w miejscu zaczyna sie cofać...
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
no już zaczołem się martwić że tedi notriego powolutku fajne klajne dogania a tu patrz - żeś walnął z grubej rury kolego. Teraz to nawet felgi projectZwo nie pomogą <35> No ale i za to Cię lubię <good>
-
radekmark2
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Powodzenia przyda ci się bo troche pracy bedziesz miał i czekam na efekt końcowy
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Fiu, fiu http://forum.vw-passat.pl/images/smilie ... stling.gif
A takie luksusy jak grzane fotele, webasto, ESP i inne to też będą?
Taki "Biznes"?
A takie luksusy jak grzane fotele, webasto, ESP i inne to też będą?
Taki "Biznes"?
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Ja myślę Rafflale że Kuba bierze to "przy okazji" pod uwagę bo fotele z atlantisa zazwyczaj grzanie mają - no ale sam powiedz - kolega dłuuuuugo o tym musiał myśleć <good>
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Zgadzam się i trzymam kciuki.
Ciekaw jestem też efektu końcowego, bo sam bym się na takie coś nie porywał.
Wolałbym kupić coś gotowego, bo to jednak trochę kombinowania będzie.
Oczywiście wszystko jest do zrobienia, więc czekam na jakieś relacje z prac.
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Ja też wolałbym kupić gotowca. Wiem wiem, niektórzy powiedzą, że T4 to jak klocki lego i poszedłbym na łatwiznę <38>rafflex pisze:Zgadzam się i trzymam kciuki.
Ale trzeba mieć troszkę pieniążków i czasu oraz miejsca, aby to wykonać.
W przypadku FAJE KLAJNE plusem i na obronę przeróbki jest to, co napisał Kubek, że auto jest z salonu, nie bite, mały przebieg itd... Gotowego Multika w takim stanie ciężko byłoby kupić, a jeżeli już to w cenie z linków które kolega Kuba podsyłał, czyli około 20 tys ojro.
Życzę więc również wytrwałości w dążeniu do ideału.
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Wiem ,że pracy będzie sporo ,dlatego wszystko bedę musiał sobie poukładać dużo wcześniej i wszystko będzie musiało być dopięte ,tak na 90% ,aby potem nie było jakiejś wtopy ,że nie ma wszystkich mat wygłuszających ,albo że brakuje jakiś plastików z wnętrza itp...
Co do grzania w dupsko ,jak i webasto, wziąłem to pod uwagę !!! ESP ,klimatyzacja - nie
Wiecie, nie oszukujmy się . Za ORI Multivana z pierwszej ręki,nie bitego i kombinowanego , z jak najmniejszym możliwym ORI przebiegiem trzeba dać od 15tyś.€ w górę!!! A jeżeli do tego jest z końcówki produkcji ,to nie ma co startować do takiego ,jak nie ma się 18-22tyś.€
Mam nadzieję ,że otrzymam od was jakieś wskazówki ,jak bym czasem zbłądził po drodze, i że na forum znajdę wszystkie odpowiedzi na nurtujące mnie w tym projekcie pytania. Mam nadzieję ,że notri pomoże co nieco w projekcie ,a ja postaram się wszystko dokumentować i przedstawiać na forum jakąś fotorelację .
Co do grzania w dupsko ,jak i webasto, wziąłem to pod uwagę !!! ESP ,klimatyzacja - nie
Wiecie, nie oszukujmy się . Za ORI Multivana z pierwszej ręki,nie bitego i kombinowanego , z jak najmniejszym możliwym ORI przebiegiem trzeba dać od 15tyś.€ w górę!!! A jeżeli do tego jest z końcówki produkcji ,to nie ma co startować do takiego ,jak nie ma się 18-22tyś.€
Mam nadzieję ,że otrzymam od was jakieś wskazówki ,jak bym czasem zbłądził po drodze, i że na forum znajdę wszystkie odpowiedzi na nurtujące mnie w tym projekcie pytania. Mam nadzieję ,że notri pomoże co nieco w projekcie ,a ja postaram się wszystko dokumentować i przedstawiać na forum jakąś fotorelację .
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Imprezobus
- Opis: Das beste ist meine Bulli
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Jak dobrze pójdzie to ci coś pomogę z częściami,tzn może będę miał rozbitego Atlantisa na części
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
No więc prace związane z moim projektem MultiCaravelloVan stoją w miejscu,bo dorwać zadbane wnętrze graniczy z cudem. Poza tym ostatnio na spocie krakowskim chłopaki tak mnie nastraszyli z tym wnętrzem ,że zacząłem sie grubo zastanawiać ,czy sobie z tą przekładką poradzę <ojojoj>
Narazie doszły dodatki od Notriego ,czyli ręczny w skórze
[img=http://s28.postimg.org/hk4fqj2fd/20140328_131520.jpg]
[img=http://s29.postimg.org/yezd0witv/20140328_131510.jpg]
i rączki z obszyciem
[img=http://s12.postimg.org/u49wtxx3d/20140328_131609.jpg]
[img=http://s9.postimg.org/ej2lz65ez/20140328_131624.jpg]
Zamontowałem w końcu lampki od Górala czyli ProjectZWO a na dniach dojdzie xenon k8000
Grill bez znaczka i atrapa zostały pomalowane na czarny połysk ,z resztą jak okulary od lamp,
a kratka od spryskiwaczy szyby i nad zderzakiem na Techno Blue metalic
[img=http://s22.postimg.org/43e3oxs4d/20140328_132152.jpg]
[img=http://s29.postimg.org/kmz6tvd5f/20140328_132211.jpg]
[img=http://s13.postimg.org/uq7vvvt3n/20140328_132456.jpg]
[img=http://s27.postimg.org/qldx7b4e7/20140328_132520.jpg]
[img=http://s15.postimg.org/jxc6ocdk7/20140328_133058.jpg]
<hi>
Narazie doszły dodatki od Notriego ,czyli ręczny w skórze
[img=http://s28.postimg.org/hk4fqj2fd/20140328_131520.jpg]
[img=http://s29.postimg.org/yezd0witv/20140328_131510.jpg]
i rączki z obszyciem
[img=http://s12.postimg.org/u49wtxx3d/20140328_131609.jpg]
[img=http://s9.postimg.org/ej2lz65ez/20140328_131624.jpg]
Zamontowałem w końcu lampki od Górala czyli ProjectZWO a na dniach dojdzie xenon k8000
Grill bez znaczka i atrapa zostały pomalowane na czarny połysk ,z resztą jak okulary od lamp,
a kratka od spryskiwaczy szyby i nad zderzakiem na Techno Blue metalic
[img=http://s22.postimg.org/43e3oxs4d/20140328_132152.jpg]
[img=http://s29.postimg.org/kmz6tvd5f/20140328_132211.jpg]
[img=http://s13.postimg.org/uq7vvvt3n/20140328_132456.jpg]
[img=http://s27.postimg.org/qldx7b4e7/20140328_132520.jpg]
[img=http://s15.postimg.org/jxc6ocdk7/20140328_133058.jpg]
<hi>
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 19:21 przez Kubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Z tego co chodzą słuchy to wnętrze podobno już czeka w okolicach Szczecina <58>
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
W zeszłą niedzielę wraz z Ducholem udaliśmy się do Krakowa na spota z Krakusami no i przy okazji obmacać tą dziewicę <zakochany>
http://s18.postimg.org/t24f0nfyt/20140323_180521.jpg
http://s30.postimg.org/gr9ae1s1p/20140323_193458.jpg
http://s1.postimg.org/apej2ada3/20140323_193549.jpg
<hi>
http://s18.postimg.org/t24f0nfyt/20140323_180521.jpg
http://s30.postimg.org/gr9ae1s1p/20140323_193458.jpg
http://s1.postimg.org/apej2ada3/20140323_193549.jpg
<hi>
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 19:26 przez Kubek, łącznie zmieniany 1 raz.