Czerwona Helga
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: VW Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Czerwona Helga
Proszę tego posta potraktować jako powitanie - serdecznie pozdrawiam pozostałych użytkowników T4.
Naszą Czerwoną Helgę - tak go nazwaliśmy - kupiliśmy tydzień temu. Wersja - Multivan, rocznik '96, silnik - 2.5 TDI (102 KM).
Od dawna marzyliśmy z żoną i córką o wakacjowozie i wreszcie go mamy, zachwyceni możliwościami ładunkowymi i możliwością zamiany go w 3-osobową sypialnię na kołach. Jeśli będzie się trzymać, ma nam służyć przez kilka najbliższych lat, po czym zapewne kupimy kolejne T4 z późniejszego rocznika, ponieważ jesteśmy tym samochodem absolutnie zauroczeni.
Emanacja niemieckiej praktyczności i solidnego designu. Oby jego legendarna trwałość dotyczyła także naszego egzemplarza.
Naszą Czerwoną Helgę - tak go nazwaliśmy - kupiliśmy tydzień temu. Wersja - Multivan, rocznik '96, silnik - 2.5 TDI (102 KM).
Od dawna marzyliśmy z żoną i córką o wakacjowozie i wreszcie go mamy, zachwyceni możliwościami ładunkowymi i możliwością zamiany go w 3-osobową sypialnię na kołach. Jeśli będzie się trzymać, ma nam służyć przez kilka najbliższych lat, po czym zapewne kupimy kolejne T4 z późniejszego rocznika, ponieważ jesteśmy tym samochodem absolutnie zauroczeni.
Emanacja niemieckiej praktyczności i solidnego designu. Oby jego legendarna trwałość dotyczyła także naszego egzemplarza.
-
Cypiss1979
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Re: Czerwona Helga
Dzięki za miłe słowa. Postaram się go ładnie zdjąć, jak tylko się zrobi trochę słoneczniej. Co do entuzjazmu - jest na wysokim poziomie, po przesiadce ze zwykłego osobowego na Czerwoną Helgę cały czas mam banana od ucha do ucha na twarzy.
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Nasza Helgunia - wypad do lasu.
http://imageshack.us/a/img32/6034/88ou.jpg http://imageshack.us/a/img842/866/pu37.jpg
http://imageshack.us/a/img32/6034/88ou.jpg http://imageshack.us/a/img842/866/pu37.jpg
-
mora
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: transporter
- Opis: " Sekcja Dolnośląsko-Opolska!"
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Witaj <england> podzielam Twój entuzjazm.
Dodatkowym, niespodziewanym bonusem jest grupa wypróbowanych przyjaciół z forum. <yes>
Dodatkowym, niespodziewanym bonusem jest grupa wypróbowanych przyjaciół z forum. <yes>
-
pepik
- Początkujący T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
-
Ryś
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4 Mix
- Opis: Posiadacz Zielonej t4 :D
- podziekowal za post: 37 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Witamy w gronie t4. Bezawaryjnej jazdy życzę, autko ładnie się prezentuje <taktak>
-
radekmark2
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
Bardzo ładne autko zapraszamy na zloty.Miło widzieć że nasze grono jest coraz większe.
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Wóz był prosto po myjni, a same blachy były odmalowywane - zobaczymy, jak to się będzie trzymać, generalnie wygląda to dość solidnie. Nie miałem złudzeń, że kupię samochód w tym wieku wyglądający dobrze bez prac odnowieniowych, więc wybrałem (z wielu) taki, który miał zrobione to, co i tak bym pewnie musiał zrobić.
Na zlot już się z rodziną szykujemy. Dzięki za dobre słowa, aż serce się raduje <taniec> Na razie samochód w codziennych jazdach dostarcza moc radochy i przyjemności.
Na zlot już się z rodziną szykujemy. Dzięki za dobre słowa, aż serce się raduje <taniec> Na razie samochód w codziennych jazdach dostarcza moc radochy i przyjemności.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
dzisiaj na żywo widziałem, niczego sobie, silnik bardzo ładnie pracuje
choć oczywiście zajrzałem i od razu znalazłem pewną usterkę ale od ręki naprawiona
będzie chwila czasu to zrobimy kompleksowy przegląd i będzie cacy
na marginesie uzupełnij profil o to skąd jesteś, co by wszyscy wiedzieli do jakiej grupy regionalnej należysz <cool>
choć oczywiście zajrzałem i od razu znalazłem pewną usterkę ale od ręki naprawiona
będzie chwila czasu to zrobimy kompleksowy przegląd i będzie cacy
na marginesie uzupełnij profil o to skąd jesteś, co by wszyscy wiedzieli do jakiej grupy regionalnej należysz <cool>
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
AAAAaaaaa to to jest ten nowy kolega ze stolicy <hi> <śmiech>
Mam nadzieję że się w marcu zobaczymy w wawie, choć nie przeczę może być sytuacja że do stolicy przyjadę LT-kiem, a na spota na tylnej kanapie. . . .
czarnym longiem z Agą <59>
Mam nadzieję że się w marcu zobaczymy w wawie, choć nie przeczę może być sytuacja że do stolicy przyjadę LT-kiem, a na spota na tylnej kanapie. . . .
czarnym longiem z Agą <59>
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Już uzupełnione:-)Kenobi pisze:na marginesie uzupełnij profil o to skąd jesteś, co by wszyscy wiedzieli do jakiej grupy regionalnej należysz <cool>